Groep I.B.R.

Professionele renovatiewerken in Oost-Vlaanderen

Renovatiewerken

Staat u op het punt uw woning of bedrijfspand te renoveren en zoekt u een betrouwbare partij om u hiermee te helpen? Groep IBR heeft al meer dan 30 jaar ervaring in renovatiewerken. Van kleinschalige klussen tot grote projecten: wij zijn van alle markten thuis. Wij plaatsen onder meer valse wanden en plafonds en verzorgen duurzame Gyprocwerken. Ook breken wij keukens of badkamerkasten uit om deze te vervangen door nieuwe, op maat gemaakte modellen. U kunt rekenen op efficiënt en vakkundig werk tegen vriendelijke prijzen. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat!

Zolderinrichting

Niet alle ruimtes in een woning zijn hetzelfde en in het bijzonder de zolder vereist speciale aandacht. Groep IBR is gespecialiseerd in zolderinrichting. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen uw zolder niet alleen stijlvol, maar ook efficiënt in te delen. Denk bijvoorbeeld aan speciale isolatiemogelijkheden, waardoor u flink kunt besparen op uw gasrekening. Of aan het bouwen van een dakkapel waardoor u een extra kamer kunt creëren en bijvoorbeeld bij een gezinsuitbreiding kunt voorkomen dat u moet verhuizen. 

Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons voor advies op maat. Bij Groep IBR denken wij graag met u mee!
Wij zijn actief in heel Oost-Vlaanderen.